A Moszkvai Kisautók Gyárát (МЗМА) még 1929-ben alapították. A Keleti Blokk egyik legismertebb autómárkája 2002-ig létezett. A termelés rövid próbaüzem után, változatos formában és tartalommal, 2011-ben indult újra blogunkon.
További információ, szín- és típusválaszték: moszkvicsblog@gmail.com

Facebook

Friss topikok

Maps

Üzemi Hőmérséklet

2011.07.14. 13:14 | DózsaGyörgyunokája

Így táncolnak az Anzsi focistái

Lezginka lesz a gólöröm?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Ausztriában edőtáborozó Anzsi Mahacskala csapatához látogatott Muhamdnur Szultanov ismert lezginka táncos, aki a dagesztáni csapat játékosait a jellegzetes kaukázusi tánc, a lezginka elsajátítására tanította. A mester háromféle lezginka-variációt is megtanított, amelyek akár gólöröm esetén is megmutathatók lesznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szultanov megtáncoltatta az Anzsi legnagyobb sztárját, Roberto Carlost is, aki láthatóan nagy örömmel vett részt gyakorlatokon. Minden idők egyik legjobb balhátvédjének a közelmúltban kétszer is banánt dobtak a Premjer Ligában. Előbb a bajnok Zenit, aztán a Krilja Szovjetov ultrái alázták meg a világbajnok Carlost. Ennek ellenére a Real és az Inter egykori játékosa továbbra is kitart a Mahacsakala mellett.

Ki tudja, talán ősztől Dzsudzsák Balázs is így táncol minden gólja után:

 

Sőt, a lezginka-láz már az Egyesült Államokat is elérte:

Szólj hozzá!

Címkék: oroszország

A bejegyzés trackback címe:

https://moszkvics.blog.hu/api/trackback/id/tr463065906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása