A Moszkvai Kisautók Gyárát (МЗМА) még 1929-ben alapították. A Keleti Blokk egyik legismertebb autómárkája 2002-ig létezett. A termelés rövid próbaüzem után, változatos formában és tartalommal, 2011-ben indult újra blogunkon.
További információ, szín- és típusválaszték: moszkvicsblog@gmail.com

Facebook

Friss topikok

Maps

Üzemi Hőmérséklet

2011.07.30. 16:54 | ribarbat

Melleink harcban állnak

Ők nem vetkőznek Putyinért

Ők is jó nők, de azért léptek színre, hogy az orosz társadalomban egyre növekvő maszkulizmus ellen tiltakozzanak, egyetlen igazi ellenfelüket pedig Vlagyimir Putyinnak hívják. Néhány nappal a gyönyörű lányokból álló Putyin-párti hadsereg feltűnés után, akik bevallottan a kormányfőt akarják megvédeni az igaztalan kritikáktól, így aztán vetkőzni is hajlandóak érte, a weben megjelent a rivális tábor, a Putyin-ellenes feminista armada. Az orosz közösségi hálón, a Vkontaktyén, létrehozott csoporthoz jelenleg nagyjából 2000 felhasználó tartozik. Mindannyiukat idegesíti a gyorsan terjedő hímsovinizmus, és belefáradtak az országot fojtogató szexista torz elhajlásokba.

Idén július 22-én, azon a napon, amikor a Putyin-párti riválisok Moszkvában tüntetést szerveztek, hogy új tagokat toborozzanak csapataikhoz, a feminista egységek találkozón vettek részt, és elítélték a vetkőzős lányok kezdeményezését. „Oroszország, Putyin és cumik” – harci kiáltásukkal ki is adták minden bosszúságukat. Egy másik szlogenjük: „Egy iPadért mindent ledobok” – a volt államfőt támogatók által beígért díjra utalt. Ugyanis a Putyinért vetkőzők éppen egy iPadet ajánlottak fel annak a lánynak, aki a legjobb amatőr videót forgatja a miniszterelnök tiszteletére. A kiírás szerint a pályaműveknek egyszerre kell eredetinek és szexinek lenniük.

Sajnos azoknak a nagyszámban megjelent férfiaknak, akik a moszkvai esztrád jellegű rendezvényre csak a formás, pucér női idomok miatt látogattak ki, csalódniuk kellett, hiszen a nagy felajánlásból végül nem lett semmi. Az úgynevezett vetkőzők nem meztelenkedtek, csak egy hölgy lendült bele igazán, de ő sem mutatott túl sokat. Fehér színű, putyinos felirattal díszített felsője alól egy visszafogott formájú, fekete melltartó kandikált ki. Semmi több.

A Putyin-ellenes feministák igyekeznek megerősíteni, hogy a konkurens mozgalom, nem más, mint a kormányfő körül tevékenykedő spindoktorok újabb ügyes találmánya. Ezért mindent meg is tesznek, hogy nevetség tárgyává tegyék az egészet. „Valószínűleg ezek a lányok nem buták, azok viszont a kampány finanszírozói!” – jelentette ki a France 24 csatornának nyilatkozó Násztya Szurgucs egyetemi hallgató, az anticsoport tagja. „Tényleg nagy hülyeség pénzt pazarolni egy ilyen idétlen kezdeményezésre” – teszi hozzá Násztya, aki egyébként maga is szereti a kihívó ruhákat, és a túlfűtött helyzeteket. (Érdemes egy pillantást vetni Vkontaktye adatlapjára!) Saját bevallása szerint részt vett a vetkőzők egyik összejövetelén, ahol sok intelligens és szép lánnyal találkozott. Mindegyiküktől megkérdezte: miért is akarják, hogy Putyint harmadszor is az Orosz Föderáció elnökévé válasszák, és a többségük ugyanazt a választ adta. „Putyin egy cool személyiség.” A magyarázat nem győzte meg Násztyát: „Az összes jóérzésű ember tudja, hogy nem elég coolnak lenni ahhoz, hogy valakit orosz államfővé válasszanak. Nem tartozom azon nosztalgikus emberek közé, akik úgy gondolják, hogy a múltban jobban mentek a dolgok. De hiszem, hogy országunk még a sztálini véres időszakban sem süllyedt morálisan olyan mélyre, mint most.”

A lenti képeken Násztya (szőke haj) látható:

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: oroszország

A bejegyzés trackback címe:

https://moszkvics.blog.hu/api/trackback/id/tr253112230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása