A Moszkvai Kisautók Gyárát (МЗМА) még 1929-ben alapították. A Keleti Blokk egyik legismertebb autómárkája 2002-ig létezett. A termelés rövid próbaüzem után, változatos formában és tartalommal, 2011-ben indult újra blogunkon.
További információ, szín- és típusválaszték: moszkvicsblog@gmail.com

Facebook

Friss topikok

Maps

Üzemi Hőmérséklet

2011.07.20. 12:54 | DózsaGyörgyunokája

Jennifer Lopez és az üzbég milliárdos

Azam Aszlanov üzbég olajmilliárdos 33 éves fia, Amon Krímben (Alustában) tartott esküvőjén lépett fel Jennifer Lopez amerikai énekesnő a hétvégén. Az esküvőt egy ukrán oligarcha panziójában tartották, mintegy 500 fő részvételével. Azok számára, akik helikopterrel érkeztek az eskövőre, egy külön helikopterleszállópályát is kialakítottak.

Maga az esküvő keleti stílusban zajlott. Egy hatalmas sátort állítottak fel, ahol egy üzbég népi együttes (az Ofarin) játszott. Jennifer Lopezen kívül posztszovjet sztárokat is meghívtak: a Gorod-312 együttest, Baszkovot, Kirkorovot, Zemfirát és másokat. Az esküvő megrendezése becslések szerint 10-15 millió dollárba kerülhetett, amiből csak Jennifer Lopez fellépti díja 1 millió dollár volt. Jennifer Lopez egy jaltai luxusszállodában lakott, ahol mintegy 700 ezer forintba kerül egy lakosztály napi bérleti díja.

Bár a mostani fellépésről - érthetően - nem készült felvétel, legutóbbi (2008) moszkvai koncertje óriási sikert aratott.

Szólj hozzá!

Címkék: üzbegisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://moszkvics.blog.hu/api/trackback/id/tr613083138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása